Hem Om oss Nyheter Hundarna Valpar Highlights Om raserna Länkar

OM OSS

Om kenneln Om Helene & David Om Jenny Historia
Vägbeskrivning
Helene & David
Vägbeskrivning
Jenny
Kontakta oss FCI Domare

Om Jenny

Jag (Jenny) har så länge jag kan minnas älskat hundar, redan som liten tävlade jag med mammas väninnas Engelska Springer Spaniel i barn med hund och var med på utställningar.
Eftersom pappa på den tiden inte var så förtjust i hundar så var det först när jag flyttade hemifrån som jag köpte min första hund, en dalmatiner. En hund blev snabbt flera hundar och mitt intresse för utställningar väcktes. Dalmatinern Jill kom in i mitt liv hon var min ”one’s in the life time” dalmatiner. Vi fick fantastiska framgångar i utställningsringen men framförallt så var hon så mycket mer än en hund hon var alltid vid min sida.

Efter en del otur med dalmatinerna hälsomässigt väcktes mitt intresse för spaniel och då först för Welsh Springer Spaniel genom ”Jaffa” Benton Under Oath. Genom utställning och vänner träffade jag Helene och David, jag började hjälpa dem att visa hundar. När Helene opererade bort sin hjärntumör var jag hundvakt till två valpar och det ledde till att en Engelsk Springer Spaniel nu flyttat in. Det dröjde inte lång tid innan flocken utökades med flera Engelska Springer Spaniels.
Till vardags jobbar jag som förvaltningsekonom, när jag skulle studera var det viktigt för mig att arbetet inte skulle innebära helg jobb.

 

 

Barecho © 2021